Begrafenisonderneming met eigen funerarium - rouwdrukwerk - rouwkransen

Funerarium - uitvaartzorg Wijnegem

Begrafenisondernemer Wijnegem

Begrafenissen en crematies

We staan aan uw zijde voor begrafenissen en crematies

Een begrafenis of crematie is in veilige handen bij Peeraer. Gevestigd in Wijnegem, verzorgt deze betrouwbare begrafenisondernemer begrafenissen en crematies in Wijnegem en omstreken. Wij beschikken over eigen rouwdrukwerk, een eigen rouwcentrum en funerarium.

 

Praktische zaken geregeld

Het verlies van een dierbare is een van de zwaarste gebeurtenissen in uw leven. Een waardig afscheid is cruciaal om uw verdriet een plaats te kunnen geven. Dag en nacht kunt u Peeraer telefonisch contacteren. Om voor u de zorg van noodzakelijke formaliteiten te beperken biedt Peeraer u een totaalservice waarbij heel wat praktische zaken door hen geregeld worden.

 

Een waardige afscheidsceremonie

Peeraer helpt u om in alle stilte en sereniteit afscheid te kunnen nemen van uw dierbare, met ruimte voor persoonlijke inbreng. Ze houden rekening met de geloofsovertuiging van de overledene en nabestaanden.

 

Peeraer verzorgt de afscheidsplechtigheid in de aula, voorzien van elektronisch gestuurde klimaatregeling en een computergestuurde muziekinstallatie.

 

Peeraer staat in voor begrafenissen en crematieverzorging. Ook voor rouwdrukwerk, bloemen en rouwkransen kunt u bij hen terecht. Lincoln wagens uit het wagenpark worden ingezet tijdens hun plechtigheden.

 

Wenst u meer inlichtingen? Ze staan u graag te woord in hun zaak in Wijnegem. U kunt hen ook steeds contacteren.